The Abyss Club
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Μάιος 23, 2013, 02:24:09 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Όσα μέλη έχουν ανενεργές διευθύνσεις ενω έχουν λιγότερο από 2 μήνες να εισαχθούν θα προειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα. Εφόσον συνεχίζουν να μην πληρούν τις προϋποθέσεις μέλους θα διαγράφονται 1 μήνα μετά από την ειδοποίηση.

ΑρχικήΑρχική | ΒοήθειαΒοήθεια | ΑναζήτησηΑναζήτηση | ΗμερολόγιοΗμερολόγιο | ΣύνδεσηΣύνδεση | ΕγγραφήΕγγραφή
+  The Abyss Club
|-+  Κατάδυση
| |-+  Καταδυτική ιατρική
| | |-+  Δισκοκήλη
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Δισκοκήλη  (Αναγνώστηκε 126151 φορές)
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 07:47:33 πμ »
RocketKing
Μέλος

Μπράβο Άκη! Είναι πολύ ευχάριστο το ότι δεν πονάς πλέον.Όμως, να είσαι προσεκτικός πάντα. Δεν χρειάζονται παλικαριές από εδώ και πέρα. Δεν αισθάνεσαι καθόλου ενόχληση; Τίποτα;
Καταγράφηκε
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουάριος 14, 2010, 08:46:17 μμ »
akis_krios
Μέλος

Ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι επίσης όσοι εχουν το ίδιο πρόβλημα να απαλλαγούν! Θετική σκέψη παιδιά! Κανένας πόνος, καμία ενόχληση όλα καλά!
Καταγράφηκε
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουάριος 17, 2010, 03:31:08 μμ »
kostas-nikaia
Μέλος

περαστικά  σε όλους  παιδιά και  επειδή εχω ταλαιπωρηθεί πάρα  πολύ με  τις  κήλες μου  και  γω ,,διαβάζοντας  κάποια πράγματα
είπα  να μοιράσω τις  εμπειρίες μου ,,χωρίς  πολλές σάλτσες ,,,  η  ιστορία όλη είναι μην το πάθεις ,μετά έρχεται ο γολγοθάς , γιατροί
που οι περισσότεροι δεν ειναι άνθρωποι αλλα  έμποροι και μάλιστα  τεχνίτες για την ακρίβεια αλλα κακοί τεχνίτες ,,,τες  πα
διάβασα  απο  τον  <<frog>> για την ενδοσκοπική  διαδερμική μικροδισκεκτομή στον  Ανδρουλάκη , απο τα λεγόμενά του πρέπει  να την κάναμε  την ίδια  εποχή  , αυτην την επέμβαση ,,,τον ρώτησα λοιπόν  πως  πάει  μετεγχειρητικά ,  τι πιο απλό ?? απάντηση δεν πήρα
ποτέ  και σε κανένα μάιλ  του ,,,ελπίζω  να είναι  καλά ,,γιατι  κάτι  δεν μου άρεσε  σε  αυτό ,,,,,γιατί  τα λέω Huh?? γιατί  απο  την πρώτη επίσκεψη μέχρι  την επέμβαση και  εως  εκει που δεν άντεξαν τα νεύρα μου  και δεν ξαναπάτησα στο γραφείο του , άκουγα διαφορετικά πράγματα που το ενα  αναιρούσε το  άλλο ,,,το  χειρότερο Huh?? δεν ειναι  οτι  πάνε  τα  3.000 ευρουλάκια που  τα μαζευα  τρια χρόνια για  την επέμβαση ,,,αλλα  οτι έγινα  χειρότερα  απο  οτι ήμουν  πρίν ,,,και  μάλιστα  πολύ  χειρότερα ...
επίσης να  πω  και την εμπειρία  μου στην λίμνη  της  βουλιαγμένης ,,,πήγα  λοιπόν  μετα  την εγχείρηση  να ασκηθώ  και γω γιατι είχε  ατροφήσει και το πόδι  μου και  για τα ιαματικά του συστατικά ,,,,,,εκανα  22 με  23  μπάνια με 8 ευρω εισιτήριο επί 2 μαζι  με την γυναικα μου , σύν την βενζίνη  απο νίκαια  λίμνη ,  γύρω  στα  550  -600  ευρω και  με καφε  απο  το σπίτι γιατι  εκει ειναι φαρμακειο,
όποιους  ρώταγα  μου έλεγαν ,,,,μάλλον , ενας φίλος  μου είπε ,,κάποιοι είπαν ,,,κανεις δεν μου είπε  ,,ναι !!!! μου  εκανε  καλό ,,,
δευτερον , το νερό  δεν ειναι ζεστό ,απλα  δεν ειναι οσο της θάλασσας ,,ειναι  συνηθως  27  βαθμοί , [μου εκανε εντυπωση  αυτο  και την μετραγα καθε  μερα] σπάνια  εφτασα τους 29 , μια φορα αν δεν απατώμαι ,,,, στις κήλες παιδιά το κρύο νερό  δεν κάνει καλό ,,σιγουρότατα,,, και  πριν  της  11 η ωρα  με  12 δεν βρίσκεις  ίσκιο  με τραπεζάκι  να κάτσεις , γιατι  εχει τα πούλμαν  με τους παππούδες και γιαγιάδες ,,,,,αυτα ....

είπα  να μην  τα  γράψω  αυτά ,,,δεν  κατηγορώ  κανέναν απλά  είναι  η πραγματικότητα και  επειδή  και  εγω  επεσα  απο τα συνεφα
έστω  και  ενας  να την γλυτωσει  απο  τους  συνανθρώπους  μας  ειναι  κάτι .......
αν  πάλι  είναι  κακά  αυτά  που γράφω  ,,είναι  τα  κακά  και  άσχημα  που έζησα και  τα  αληθινά , όχι  στην ζιμπάμπουε , αλλα στον τόπο που ζήτε  και σείς ......
να είστε  καλά  ...                 
όσο για  την θετική  σκέψη παιδιά ,,,πήγα  γεμάτος  πρωτόνια και  είμαι   στο φούλ  απο  ηλεκτρόνια....
Καταγράφηκε
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουάριος 18, 2010, 12:46:07 πμ »
akis_krios
Μέλος

Αυτό το ενδοσκόπιο δελεάζει γιατί δεν είναι ανοικτη εγχείριση σα την κλασικη με μικροδισκεκτομη...
Ακριβώς έτσι φίλε μου την έπαθε ένας ξάδερφός μου και τώρα είναι με φυσιοθεραπείες.......
Στην "έρευνα αγοράς" που είχα κάνει μου την είχαν προτείνει στο ιατρικό κέντρο πουχα επισκεφτεί τότε και μαζί μουχαν αναφέρει ότι υπήρχε περίπτωση να προκύψουν κάτι παρενέργειες που θα τις αντιμετόπιζαν κατόπιν, ταλαιπωρία δηλλαδη.... κάτι δε μου άρεσε,μα έχω ακούσει κ από αλλου παράπονα για ενδοσκοπική μέθοδο...και τώρα και απο σενα..
Πήγαινε μια βόλτα στον γιατρό που έχω αναφέρει αν θες, στον προτείνω με το χέρι στη φωτιά!
Ανήκει στους καλούς γιατρούς-ανθρώπους.
Περαστικά εύχομαι.
Καταγράφηκε
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουάριος 18, 2010, 12:50:32 πμ »
Dimitris K.
Μέλος

Καλησπερα παιδια. Να προσθεσω και εγς μερικες γραμμες απο αλλη σκοπια. Γενικα προβληματα στη μεση ειναι χρονια και τα συμπτωματα διαφεροθν αναλογα με το ποσο εχει επιβαρυνθει ο οργανισμος, και το ποσο εχοθν επουλωθει μικροτραυματισμοι σε νευρα.  Εαν οι ενοχλησεις ειναι μικρεσ, τοτε μια συντηρητικη θεραπεια ισως ειναι αρκετη και να προσφερει αποτελεσματα. Εαν υπαρχει ολισθηση η καποιο σπασιμο στους μεσοσπονδυλιους δισκους, τοτε χωρις εγχειρηση το πιθανοτερο ειναι πως οποιαδιποτε θεραπεια το μονο που τηα κανει ειναι να προσφερει μια προσωρινη ανακουφιση μεχρι να υποτροποιασουν παλι τα συμπτωματα. Πονοι μετα την εγχειρηση θα υπαρχουν για μεγαλο διαστημα, περιπου 6 μηνες γιατι περνει χρονο να δημιουργηθει και παλι ιστος γυρω απο το μοσχευμα του δισκου που αντικατασταθηκε. Απο οσα διαβασα βλεπω οτι εχετε κανει καλη ερευνα τοσο σε γιατρους, οσο και σε υπαρχουσες θεραπειες. Οριστε λοιπον ακομα ενα μερος που αξιζει τον κοπο να επισκεφθειτε.

http://www.anaplasi-rehab.gr/greek.html
Καταγράφηκε
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουάριος 18, 2010, 01:23:46 μμ »
kostas-nikaia
Μέλος

καλησπέρα  παιδιά ,,,φίλε  μου  έτσι  την πάτησα  και γω ,,είπα οτι  στη  χειρότερη να χάσω τα χρήματα και  να μην κάνω τίποτα ,όμως δεν περίμενα να γίνω χειρότερα ,,δεν μπορώ να καταλάβω με τί ψυχή αυτοί οι (άνθρωποι) ιατροί σου δίνουν ελπίδες με τέτοια σιγουριά και επιτυχία 100% οταν ξέρουν οτι θα αποτύχουν ,,,άσε  που αν πηγαίνεις σε πολλούς ιατρούς  , σαλτάρεις  με αυτα που σου λένε ,,η δική μου  εντύπωση ειναι οτι δεν το κατέχουν το αντικείμενο ,εκτός εξαιρέσεων βέβαια, αλλα το χειρότερο είναι οτι λένε ψέματα , όπως μου είπε  εμένα οτι καλύπτει το τέβε  και οταν πήγα στο τέβε γέλαγαν  και μου είπαν , σε δούλεψαν και σένα Huh?  άραγε  στην ουζουμπούρου ,, θα ήμασταν και κει πειραματόζωα HuhHuh
το σίγουρο ειναι πάντως  οτι δεν πρέπει να πειράζεις την συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν υπάρχει  άλλη λύση , όπως να σπάσει η κήλη , δεν θυμάμαι  την ορολογία  αυτη τη στιγμή,, όσο  αντέχεται  να το παλεύουμε  με άλλα μέσα και προσοχή ....
φίλε μου  εχω  κρατήσει τα στοιχεία του ιατρού ,,αλλα  αυτη τη στιγμή δεν θέλω να τους βλέπω  στα μάτια  μου ,,,θα δοκιμάσω  εναν πρακτικό ,,,,πρίν 5 χρόνια  ειχα  πάει  σε  μια τέτοια ,πρακτικό, και  έγινα  σχεδον  καλά ,,αλλα  με την δουλεια  που κάνω δεν κράτησε πολυ.  για θαλασσινές δραστηριότητες δεν το συζητώ  βέβαια ,,,μόλις  μπώ  στη θάλασσα θέλω  γερανό μετά ,,,ο ξάδελφός  μου  δεν το πίστεψε  ,,με μία κήλη,,, και πέρασε τις  διακοπές του  στο νοσοκομείο πάργας ,,μία  που μπήκε  και μία  που τον  έβγαλαν ,,,,αυτά  σας τα λέω  για  να έχετε  υπόψην αυτη την περίπτωση  ,,φυσικά  για το κρύο  νερό  αναφέρομαι και οχι  για  τις  ζεστες θάλασσες .
υπόψην  οτι με την επέμβαση  που έκανα απο τον ιούνιο  και μετα  στην ουσία  δεν εχω  ξαναδουλέψει .

ευχαριστω πολύ για τις  ευχες και  εύχομαι  με την σειρά μου περαστικά  σε όλους  και υπομονή ,,,να είστε καλά ...
Καταγράφηκε
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 02:49:51 μμ »
akis_krios
Μέλος

καλησπέρα  παιδιά ,,,φίλε  μου  έτσι  την πάτησα  και γω ,,είπα οτι  στη  χειρότερη να χάσω τα χρήματα και  να μην κάνω τίποτα ,όμως δεν περίμενα να γίνω χειρότερα ,,δεν μπορώ να καταλάβω με τί ψυχή αυτοί οι (άνθρωποι) ιατροί σου δίνουν ελπίδες με τέτοια σιγουριά και επιτυχία 100% οταν ξέρουν οτι θα αποτύχουν ,,,άσε  που αν πηγαίνεις σε πολλούς ιατρούς  , σαλτάρεις  με αυτα που σου λένε ,,η δική μου  εντύπωση ειναι οτι δεν το κατέχουν το αντικείμενο ,εκτός εξαιρέσεων βέβαια, αλλα το χειρότερο είναι οτι λένε ψέματα , όπως μου είπε  εμένα οτι καλύπτει το τέβε  και οταν πήγα στο τέβε γέλαγαν  και μου είπαν , σε δούλεψαν και σένα Huh?  άραγε  στην ουζουμπούρου ,, θα ήμασταν και κει πειραματόζωα HuhHuh
το σίγουρο ειναι πάντως  οτι δεν πρέπει να πειράζεις την συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν υπάρχει  άλλη λύση , όπως να σπάσει η κήλη , δεν θυμάμαι  την ορολογία  αυτη τη στιγμή,, όσο  αντέχεται  να το παλεύουμε  με άλλα μέσα και προσοχή ....
φίλε μου  εχω  κρατήσει τα στοιχεία του ιατρού ,,αλλα  αυτη τη στιγμή δεν θέλω να τους βλέπω  στα μάτια  μου ,,,θα δοκιμάσω  εναν πρακτικό ,,,,πρίν 5 χρόνια  ειχα  πάει  σε  μια τέτοια ,πρακτικό, και  έγινα  σχεδον  καλά ,,αλλα  με την δουλεια  που κάνω δεν κράτησε πολυ.  για θαλασσινές δραστηριότητες δεν το συζητώ  βέβαια ,,,μόλις  μπώ  στη θάλασσα θέλω  γερανό μετά ,,,ο ξάδελφός  μου  δεν το πίστεψε  ,,με μία κήλη,,, και πέρασε τις  διακοπές του  στο νοσοκομείο πάργας ,,μία  που μπήκε  και μία  που τον  έβγαλαν ,,,,αυτά  σας τα λέω  για  να έχετε  υπόψην αυτη την περίπτωση  ,,φυσικά  για το κρύο  νερό  αναφέρομαι και οχι  για  τις  ζεστες θάλασσες .
υπόψην  οτι με την επέμβαση  που έκανα απο τον ιούνιο  και μετα  στην ουσία  δεν εχω  ξαναδουλέψει .

ευχαριστω πολύ για τις  ευχες και  εύχομαι  με την σειρά μου περαστικά  σε όλους  και υπομονή ,,,να είστε καλά ...

Να είσαι καλά ρε φίλε, πήγαινε έτσι απλά για να δεις(εγώ εφόσον είδα καλό απο αυτόν το λέω όπου μπορω).
Ο πρακτικός ίσως σε ανακουφήσει για λίγο όπως είδες στο παρελθόν..Ζημιά να μην σου κάνει μόνο.
Οσο καιρό ήμουν στο νοσοκομείο είδα ότι αυτός ο άνρωπος χειροργούσε με επιτυχία όχι μόνο μέση, αλλά και αυχένες και άλλες βαρύτερες περιπτώσεις(άνοιγε κρανία-άνθρωποι που του είχαν έρθει από ατυχήματα), όλοι εκεί μέσα ήταν ευχαριστημένοι από αυτόν(ασθενείς και προσωπικό) και δεν είναι σαν και αυτούς τους τάχα σοβαροφανής σνομπ γιατρούς....."κυνηγάνε" πολλοί να πέσουν στα χέρια του.
ΥΓΕΙΑ να έχουμε όλοι!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 19, 2010, 02:53:50 μμ από akis_krios » Καταγράφηκε
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 04:23:00 μμ »
kostas-nikaia
Μέλος

φίλε άκη κριέ  ,  εχω γράψει τα στοιχεία του  και  τα  εχω  φυλάξει ,,ομως  αυτη την στιγμή  δεν μπορω  να κάνω  επέμβαση
για σοβαρό λόγο ,,επίσης  το παλεύω  ακόμα  μπάς  και γίνει κάτι , επίσης θα πάω και  σε κολυμβητήριο γιατι  πρίν  8 χρόνια  μου  ειχε  κάνει καλό , αλλα βέβαια με μια κήλη και πιο νεος ,,σταμάτησα  με την θερμοκρασία του νερού που ήταν κρυα ,,μετα  απο  20  λεπτά  δλδ γινόταν το πράγμα κουραστικό , ήθελες επειγόντως  να φύγεις ,κρύωνες και δεν σε τράβαγε  πλέον ....

σε  ευχαριστώ  φίλε  εχω κρατήσει  τα στοιχεία  του ,,αλλα όπως  σου είπα υπάρχει λόγος  που  δεν μπορω  να κανω  τίποτα  τωρα ...

παιδιά  να ειστε καλά  και οταν  έχετε  εμπειρίες  δικές σας σίγουρες και οχι ράδιο αρβυλα  να τις λέτε μπάς  και  ανοιγουν λίγο
τα  ματάκια μας ,,γιατι  απο  οτι  κατάλαβα σε  αυτην  την χώρα είμαστε μόνοι και έρημοι στο έλεος και στην ζούγκλα των
δίποδων αρπαχτικών  ,,,,,   καλό  σαββατοκύριακο  παιδιά ...  και  να γελάτε  για  να  σκάνε  οι  οχθροί  μας ,,,χαχαχαχαχαχα
Καταγράφηκε
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 06:19:52 μμ »
wisdom
Μέλος

Καλησπέρα κι από εμένα,

Εύχομαι καλό κουράγιο στον φίλο Κώστα και να περάσει σύντομα το μαρτύριο σου.....

Εγώ όπως και ο Ακης είμαστε από τους τυχερούς ανθρώπους που πέτυχε η επέμβαση μας και οι πόνοι πλέον είναι παρελθόν...
Ο δικός μου γιατρός αν και το έχω αναφέρει ξανά ονομάζεται Ηλίας Καμπέλης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη
Να είναι καλά ο άνθρωπος και η ομάδα του κάνουν αριστουργηματική δουλειά...

Έχω 5 μήνες που την έκανα και νιώθω περίφημα.....Στη δουλειά δεν έχω επιστρέψει ακόμη βέβαια για να πω οτι ΕΙΜΑΙ εξ ολοκλήρου ενεργός άνθρωπος αλλά δε νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα μελλοντικά....
Ακολούθησα κατά γράμμα τις εντολές του γιατρού όλο αυτό τον καιρό και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και στην πορεία.....
Μερικές ψιλό ενοχλήσεις τις έχω δεν μπορώ να πω......Άλλα είναι της τομής.....! Ακόμη οι ιστοί δένουν λογικό είναι να έχω μερικές σουβλιές που και που!!

Το περπάτημα και το κολύμπι κάνει πολύ καλό......έτσι μου είπε κι εμένα ο γιατρός αν και εγώ σκέφτομαι στο 6μηνο πάνω να κάνω και λίγες φυσιοθεραπείες........

Αυτά κι απο εμένα και ευχομαι σε ολους μας να είμαστε καλά...πάντα!
Καταγράφηκε
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουάριος 25, 2010, 04:49:41 μμ »
ΞΕΝΟΣ
Μέλος

Εγινε επεμβασηΔΙΣΚΟΚΗΛΗΣ [5]οκτωβριο .Μετα απο μερικες βδομαδες αρχισαν διαφορα προβληματα δυσκοιλιοτητας,ατελης κενωση φαρμακευτικη αγωγη  απο γαστρεντερολογο.τα συμπτωματα δεν υποχωρισαν και επεται κολωνοσκοπηση.Ο γαστρεντερολογος λεει πως ισως οφειλεται σε νευρο εξαιτιας της επεμβασηςΥπαρχει πιθανοτητα για μια  τετοια παρενεργεια?Και τι γινεται τωρα?       
Καταγράφηκε
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουάριος 25, 2010, 05:12:22 μμ »
Dimitris K.
Μέλος

Εγινε επεμβασηΔΙΣΚΟΚΗΛΗΣ [5]οκτωβριο .Μετα απο μερικες βδομαδες αρχισαν διαφορα προβληματα δυσκοιλιοτητας,ατελης κενωση φαρμακευτικη αγωγη  απο γαστρεντερολογο.τα συμπτωματα δεν υποχωρισαν και επεται κολωνοσκοπηση.Ο γαστρεντερολογος λεει πως ισως οφειλεται σε νευρο εξαιτιας της επεμβασηςΥπαρχει πιθανοτητα για μια  τετοια παρενεργεια?Και τι γινεται τωρα?       

Θα σου προτεινα να επισκεφτεις εναν νευρολογο ωστε να επαληθευσεις αυτα που βρηκε ο γαστρεντερολογος και να παοφασισεις απο και περα τι επιλογες εχεις
Καταγράφηκε
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 03:37:34 μμ »
ΞΕΝΟΣ
Μέλος

ευχαριστω Δημητρη Κ
Καταγράφηκε
« Απάντηση #132 στις: Μάρτιος 11, 2010, 09:12:58 μμ »
Στέλλα
Μέλος

Γεια σας,
Ουδεμία σχέση με καταδύσεις (δυστυχως!), αν και σας ζηλεύω πολύ.
Ζω στο μεσόγειο (και όχι μεσογειακό) Λουξεμβούργο. Πολύ κρύο φέτος !
Στην οσφυαλγία ήθελα να αναφερθώ.
Προ πενταετίας, μετά από 6 μήνες ταλαιπωρίας, ο σύζυγός μου υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση, εφόσον παρέλυσε το δεξί του πόδι. Έκτοτε δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα, αν και η δουλειά του ενέχει "άρση βαρών".
Και μετά απ' αυτό, να 'μαι κι εγώ με το ίδιο πρόβλημα (είναι κολλητικό ?!), κάνοντας καθιστική εργασία από τα 19 μου (είμαι 47). Εντελώς ξαφνικά (είχα κάποια σημάδια παλιότερα αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία) πριν 20 μερες ένιωσα φρικτό, άκρως περίεργο πόνο στο δεξί πόδι μέχρι το γόνατο. Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια πάνω από δύο δευτερόλεπτα !
Η μαγνητική έδωσε αυτό που περίμενα. Μία ζωηρότατη κήλη και δύο άλλες μικρότερες.
Το Σάββατο θα επισκεφθώ έναν νευροχειρουργό. Είναι πιθανό να μου προτείνει επέμβαση. Η εμπειρία μου (από την περίπτωση του συζύγου) είναι απολύτως θετική. Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι φίλοι είναι τόσο αρνητικοί σε τέτοιου είδους επεμβάσεις? Δεν λέω ότι με ευχαριστεί η ιδέα, αλλά μπορεί κανείς να ζει υπό το κράτος του πόνου και την απειλη μιας νέας, ίσως ακομα χειρότερης, κρίσης ?
Ευχαριστώ και περαστικά σε όλους τους ομοιοπαθείς !
ΣΤ
Καταγράφηκε
« Απάντηση #133 στις: Μάρτιος 12, 2010, 09:22:09 πμ »
MICHALIS
Professional Diver

Αγαπητη Στελλα ,

αρχικα ευχομαι να μην περασεις ξανα ποτε το μαρτυριο που εχεις ηδη περασει . Στην Ελλαδα Στελλα υπαρχει σχεδον απολυτη ελλειψη εμπιστοσυνη στους γιατρους , διοτι ενω εχουμε αρκετους καλους επιστημονες , υπαρχει τεραστια ελλειψη σε θεματα ηθικης . Βλεπεις η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα στη οποια οι τελειοφοιτοι γιατροι δινουν τον Ορκο του Υποκριτη (καποτε εδιναν τον ορκο του Ιπποκρατη) . Ολοι μας σχεδον εχουμε δυστυχως προσωπικη εμπειρια απο κακες διαγνωσεις , ψευτικες διαγνωσεις και ψευτικες θεραπειες , μονον και μονο για να πλουτιζει ο εκαστοτε θεραπων και οι εταιριες που τον στηριζουν και τον τα'ι'ζουν . Οχι μονον τετοιες εμπειριες φυσικα , αυτα ειναι οι εξαιρεσεις .
Για το συγκεκριμενο θεμα που μας αφορα σε αυτο το thread , πολλοι απο εμας εχουμε παραδειγματα απο συγγενεις ή φιλους τους οποιους εσυραν κυριολεκτικα στα χειρουργεια χωρις να υπαρχει τελικα πραγματικος λογος για χειρουργειο , με αποτελεσμα να εχουν βλαβες στην σπονδυλικη στηλη που δεν επισκευαζονται ουτε στον καλλυτερο "φαναρτζη"  . Οχι , εγω υφασματα πουλαω (απαντηση στην ερωτηση που δικαια γεννιεται : εσυ γιατρος εισαι και ξερεις ?) , αλλα οταν εχεις χασει συγγενεις και - ή φιλους απο τετοιες περιπτωσεις (by pass χωρις λογο κλπ) , χανεις και την εμπιστοσυνη σου .
Στην αμεση οικογενεια μου , η απαραδεκτη ΣΙΧΑΜΕΡΗ συμπεριφορα των τσαρλατανων που καλουνται μεχρι και καθηγητες πανεπιστημιου και κερδοσκοπων υπανθρωπων (παντοτε στο ιδιο επαγγελμα) , μας οδηγησαν να παμε σε Ευρωπα'ι'κη πολη , οπου στο Ινστιτουτο που πηγαμε ο ασθενης διατηρησε την αξιοπρεπεια του ως ανθρωπος μεχρι την στιγμη του εξιτηριου , ολα εγιναν , δοξα τω Θεω , καλυτερα απο ο,τι περιμεναμε χωρις καμμια παραπλευρη ζημια κατα την μια επεμβαση (στην Ελλαδα μας ελεγαν οτι πρεπει να κανουν 2 ή και 3 εγχειρησεις ) και SURPRISE .. ουτε λαδακια , ουτε φακκελακια , ουτε σκατομαγκιες και ανωτερωτητες απο ΚΑΝΕΝΑΝ -ΜΙΑ γιατρο , ουτε λιγοτερα ή παραπανισια φαρμακα και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΚΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ . Ισως αυτος να ειναι ενας σοβαρος λογος λοιπον Στελλα που στην χωρα μας ειμαστε λιγακι επιφυλακτικοι με τα χειρουργεια (οτι κοβεις δεν ξαναφυτρωνει ακομα) .
Λυπαμαι για το εντονο υφος μου , αλλα οταν περναμε τα ορια μας χανουμε και την ψυχραιμια μας
Καταγράφηκε
« Απάντηση #134 στις: Μάρτιος 12, 2010, 12:07:19 μμ »
Στέλλα
Μέλος

Απάντησα Μιχάλη,
Δεν ξέρω αν το έκανα σωστά, δεν είμαι και εξπέρ του είδους αυτού της επικοινωνίας.
Ευχαριστω πάντως
Καλό σβκ (εδώ έχουμε -2 C, αλλά διατηρούμε την ψυχραιμία μας...)
ΣΤ
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: