The Abyss Club
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Μάιος 19, 2013, 10:00:19 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Σας συνιστούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί & επιφυλακτικοί όταν ακολουθείτε συνδέσμους. Πολλά αρχεία που βρίσκονται στο διαδίκτυο περιέχουν μακροεντολές και άλλα επιβλαβή λογισμικά που μπορούν να προξενήσουν σοβαρά προβλήματα στον υπολογιστή σας.

ΑρχικήΑρχική | ΒοήθειαΒοήθεια | ΑναζήτησηΑναζήτηση | ΗμερολόγιοΗμερολόγιο | ΣύνδεσηΣύνδεση | ΕγγραφήΕγγραφή
+  The Abyss Club
|-+  Κατάδυση
| |-+  Καταδυτική ιατρική
| | |-+  Δισκοκήλη
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 ... 25 Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Δισκοκήλη  (Αναγνώστηκε 125789 φορές)
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 24, 2009, 04:17:55 μμ »
Aποστοληs
Μέλος

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 10 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ) Ο ΠΟΝΟΣ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.
Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΝΕΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΙΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΤΕ ΔΙΣΤΕΚΤΟΜΗ
Η ΔΙΣΚΟΚΟΙΛΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ
ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΙ?
Καταγράφηκε
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 25, 2009, 10:14:58 πμ »
taucher
Μέλος

Θα προτεινα να αποφυγεις τετοιου ειδους ενεσεις. Το μονο που κανουν ειναι να καλυπτουν τον πονο. Δεν αισθανεσαι πονο και λες, ειμαι καλα , μπορω να δουλεψω να σηκωσω βαρη κλπ. Απο μεσα αυτο δουλευει χωρις να το αισθανεσαι. Εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις παγκο ανακλησης. Ρωτα και στο DRX. Που μενεις?
Καταγράφηκε

« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 25, 2009, 09:38:16 μμ »
Aποστοληs
Μέλος

μενω θεσσαλονικη ο παγκος ανακλησης τι ακριβως ειναι ?
και το drx πως παω εκει?
Καταγράφηκε
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 26, 2009, 06:21:21 μμ »
Aποστοληs
Μέλος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ YOUTUBE DRX 9000
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Καταγράφηκε
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 04, 2009, 09:00:29 μμ »
Thodoros
Μέλος

Γεια σας!!Εχω δισκοκηλη Ο5-Ι1 και πριν απο 7 βδομαδες εκανα εγχειρηση .Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει ορισμενα πραγματα που θελω να μαθω!Μετα απο 7 βδομαδες που εχω κανει την επεμβαση εχω ακομα καποια συμπτωματα και δεν ξερω κατα ποσο ειναι φυσιολογικα!Να σημειωσω οτι το προβλημα που ειχα στο αριστερο μου ποδι υπαρχει αλλα οχι οπως το ειχα πριν την επεμβαση και τα συμπτωματα ειναι πολυ ηπια!!Αν και αυτο απο τι μου ειπαν και οι γιατροι θα παρει λιγο καιρο ακομα για να φυγει εντελως!Απλα σε καποιες λιγες στιγμες της ημερας εχω καποιες ενοχλησεις στον δεξιο γοφο μου!!!!!Και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι!!Μηπως ειναι κατι που δεν πρεπει να ασχοληθω?Μηπως δεν εχει σχεση με την επεμβαση?Η εχει?Επισης εχω δεξια και αριστερα απο το σημειο της επεμβασης καποια μικροπονακια και μικροενοχλησεις!Ειναι φυσιολογικο αυτο?Τελος θελω να μαθω μετα απο ποσο καιρο απο την ημερα της επεμβασης θα πρεπει να μου φυγουν τελειως ολα τα συμπτωματα που σας αναφερω!!Ευχαριστω πολυ!!
Καταγράφηκε
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 05, 2009, 07:59:45 πμ »
taucher
Μέλος

Δεν νομιζω πως μπορει καποιος εδω να σου απαντησει στα ερωτηματα σου. Ειναι εντελως υποκειμενικο το προβλημα ιδιαιτερα απο τη στιγμη που εγχειριστηκες. Τι μορφης επεμβαση εκανες? Ο γιατρος σου τι σου λεει?
Καταγράφηκε

« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 05, 2009, 08:44:16 πμ »
Thodoros
Μέλος

Δεν νομιζω πως μπορει καποιος εδω να σου απαντησει στα ερωτηματα σου. Ειναι εντελως υποκειμενικο το προβλημα ιδιαιτερα απο τη στιγμη που εγχειριστηκες. Τι μορφης επεμβαση εκανες? Ο γιατρος σου τι σου λεει?
       Εχω κανει μικροδισκεκτομη.Εχω καιρο να παω στον γιατρο γιατι πρεπει να κλεισω ραντεβου και οπως καταλαβαινετε εχει μεγαλη αναμονη στο συγκεκριμενο νοσοκομειο.Γιαυτο και ηθελα να μου πει καποιος απο εδω καποια πραγματα!Ας ειναι και τελειως γενικα!
Καταγράφηκε
« Απάντηση #52 στις: Αύγουστος 10, 2009, 02:04:50 μμ »
Aποστοληs
Μέλος

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
τελικα εκανα επεμβαση πριν απο δυο εβδομαδες εχω και εγω τα ιδια συμπτωματα αλλα ειναι ολα φυσιολογικα μου ειπαν
για ενα και μονο λογο.το νευρο εχει  μια ζημια αναλογα με το ποσο πιεση ασκουσε επανω του η δισκοκοιλη και θα χρειαστει αρκετο καιρο για να επανελθει
(το νευρο μου ηταν κατασπρο και μουδιαζε ολη η λεκανη σε 04-05 ηταν η κοιλη)μεχρι να αιματοθει το νευρο μπορει να θελει και 3-6 μηνες)
πρεπει να πασ για φυσιοθεραπειες και αγορασε μια καλη ηλεκτρικη θερμοφορα με 30 ευρω οταν ξαπλωνεισ στον καναπε
πρεπει να κρατας την περιοχη ζεστη και πλεον πιο προσεκτικα απο εδω και στο εξης.
Καταγράφηκε
« Απάντηση #53 στις: Αύγουστος 11, 2009, 02:09:28 μμ »
THOMAS
Μέλος

Αν πραγματικά έχεις δισκοκήλη ( θα πρότεινα επίσκεψη και σε άλλο ορθοπεδικό και μαγνιτηκή τομογραφία ) θα πρέπει να δεις σε τι βαθμό είναι και κατα πόσο πιέζονται νεύρα.
Η συνεχής πίεση σε οποιαδήποτε ανατομική δομή μπορεί να προκαλέσει ατροφία και ότι αυτό συνεπάγετε.
Αν όντος είναι δισκοκήλη και πιέζονται νεύρα θα πρότεινα να κάνεις ότι σου πει ορθοπεδικός ή νευροχειρουργός.
Καταγράφηκε
« Απάντηση #54 στις: Αύγουστος 11, 2009, 10:37:14 μμ »
wisdom
Μέλος

Καλησπέρα και απο εμενα.....
Εχω κήλη δίσκου εδω και 11 μήνες....στην αρχή τα προβληματα ηταν ηπιας μορφής και δεν ειχα δώσει την απαιτούμενη προσοχή.....Ειχα υποθέσει πως απλά με επιασε η μέση μου και θα περάσει....Δυο μήνες μετά τον αρχικό μικρό πόνο αποφάσισα να παω στο γιατρό.....μου εδωσε μια αγωγή η οποια δεν οφελησε.....Εβαλα εμπλαστρο εντριβές με κρέμες....τπτ...
Αναγκάστηκα να ξανα πάω στο γιατρό....μου δώθηκε παραπεμπτικό για ακτινογραφίες...
Το πόρισμα; στένωση 03-04 05-Ι1
αλλη αγωγή και ξεκουραση για 10 μερες....μου δώθηκε και η αναρωτική και περίμενα πως μετά απο 10 μερες θα είμαι καλά....
Αμ δε ομως....ο καιρός περνούσε πιστευα πως θα περάσει......Μεχρι πρίν 3 μήνες που άρχισε να επιδεινώνεται.....
Πόνος πίσω απο το γόνατο στο γοφό και κάψιμο εντονο στη γάμπα.....
Ξανα επισκεψη σε ορθοπεδικό ο οποιος μου εδωσε παραπεμπτικό για αξονική....
Πρίν 1,5 μήνα πηρα στα χέρια μου την αξονική....
Κηλη μεσοσπονδυλιου δίσκου στον 03-04 και στένωση στον 05-Ι1....Η αληθεια ειναι πως απογοητεύτηκα πολύ....πίστευα πως απλά ειχα μια στένωση η οποια με κατακλιση και φάρμακα θα θεραπευοταν.....
Αποφάσισα να παω σε εξωτερικό ιατρό ορθοπεδικό....βαση της αξονικής χριζει χειρουργείου....
Ηθελα ομως να παρω και μια δευτερη γνώμη..
και ο δευτερος το ιδιο μου είπε....επεμβαση....
2/9 εχω κανονίσει ραντεβού για μαγνητική η οποια θα καθορίσει τι και πώς....
ειμαι εδω και δεκα μερες ξαπλα ολη μέρα....εχω βαρεθεί κυριολεκτικά....περαν του ο,τι δεν περνάει η μέρα....μολις κανω να σηκωθώ ο πονος πονος....
Κοιμάμαι μονο στο πλάι....μπρουμυτα και ανασκελα το εχω ξεχάσει 2 μηνες τώρα.....Ξυπνάω με πονους στον υπνο μου...μουδιάζει σχεδόν ολοκληρο....και δεν ξερω τι να κανω ωστε να ανακουφιστώ.....
Εγχείρηση οφειλω να ομολογήσω πως φοβάμαι να κάνω.....
Αλλα και η συντηριτική μέθοδος δεν αποδίδει....η ξεκουραση μονο εκνευρισμό μου φέρνει οχι απωλεια πονου.....
24/8 εχω κανονίσει να ξεκινησω φυσιοθεραπείες....Δε ξερω κατα πόσο θα βοηθήσουν και κατα πόσο μπορουν να εχουν αποτέλεσμα για οριστική λύση στο προβλημα μου...
Εχω διαβάσει τοσα στο ιντερνετ που ο κάθε ενας υπόσχετε λύσεις χωρίς νυστέρι.....
Πραγματικά βοηθάνε η πάιζουν με τον πόνο του κόσμου;
Θα με βοηθούσε πολύ και η δική σας γνώμη....εχω απογοητευτέι παρα πολύ και εχουν σπάσει τα νεύρα μου τοσους μηνες συνεχούς πόνου χωρις να μπορώ να σταθώ πλέον ουτε 2 λεπτά ορθια χωρις να μουδιάσει εντελως το πόδι μου......
Καταγράφηκε
« Απάντηση #55 στις: Αύγουστος 12, 2009, 08:40:48 πμ »
MICHALIS
Professional Diver

Οι γνωμες και οι αποψεις εδω δεν εχουν δυστυχως καμμια απολυτως ουσια και ακριβεια , οσο καλη και να ειναι η προθεση μας να βοηθησουμε .
Μονον απο την περιγραφη των συμπτωματων μπορουμε να παραλληλησουμε την κατασταση σου με την κατασταση του καθε ενος απο τους πασχοντες .
Προσωπικα , τα συμπτωματα που ειχα ηταν κατα πολυ οξυτερα απο αυτα που περιγραφεις και ελυσα (ποτέ μονιμα , ο,τι και να κανεις )  το προβλημα με επισκεψεις σε χειροπρακτικο (οχι τον μαγο του χωριου , αλλα και παλι ημουν απλα τυχερος) . Ο ορθοπεδικος που πηγα εγω , με εξετασε , με στειλε για μαγνητικες κλπ κλπ και αποφασισε οτι η δικη μου κατασταση (κηλη 04-05 και στενωση στον ΑΙ (κατι) ) δεν εχριζε επεμβασης . Μαλιστα με εντονο υφος μου ειπε να μην ακουσω κανεναν και να μην κανω ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΟ επεμβαση και σακατευτω μονιμα (οτι κοβεις δεν ξαναφυτρωνει αφου δεν ειμαστε σαυρες - χταποδια -καλαμαρια - ελιες , επισης , εγω μονιμο ρομποκοπ δεν γινομαι με σπονδυλοδεσια) . Οι αλλες τρεις γνωμες που πηρα ηταν ακριβως οι ιδιες μεταξυ τους : Κοιτα , παρε τα φαρμακα να πεσει η φλεγμονη , δεν ειναι αναγκη να κανεις επεμβαση αλλα εγω ξερω εναν τροπο να σε χειρουργησω που θα εισαι περδικι , θα σηκωθεις την αλλη μερα  (οι δυο εννοουσαν σπονδυλοδεσια και ο ενας ακρωτηριασμο δισκου ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ) . Επεμβασεις δεν φοβαμαι να κανω , οχι οτι εχω εμπιστσυνη , απλα οποτε μπηκα στο χασαπιο μπηκα γελωντας και βγηκα μεσα στην αγια μου μαστουρα , οποτε δεν με ενοιαζε  ! Δεν ειναι ηρωισμος , ειναι (κατ'εμε ) ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπιζεις μια δυσκολια (αφου μπηκα τωρα , ας το διασκεδασω οσο καταλαβαινω τι μου γινεται) . Απλα μην τα κανεις τζαμπα .
Οσο για την δικη σου προσωπικη περιπτωση , κανενας δεν μπορει να εχει επισημη γνωμη , παρα μονον οι γιατροι (κανονικοι γιατροι ) και με αυτους να εισαι επιφυλακτικη . Εμεις μπορουμε να σου πουμε τις δικες μας περιπτωσεις και τιποτα αλλο .
Σου ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασεις ευκολα , γρηγορα και , προσεχοντας παντα , να το ξεχασεις . Ειναι οντως κατι που σε επηρεαζει ιδιαιτερα ασχημα και σωματικα και στην ψυχολογια σου . Παλαιψε το και μην σε παιρνει τελειως απο κατω .
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 12, 2009, 05:35:40 μμ από MICHALIS » Καταγράφηκε
« Απάντηση #56 στις: Αύγουστος 12, 2009, 03:17:14 μμ »
wisdom
Μέλος

Θα προτεινα να αποφυγεις τετοιου ειδους ενεσεις. Το μονο που κανουν ειναι να καλυπτουν τον πονο. Δεν αισθανεσαι πονο και λες, ειμαι καλα , μπορω να δουλεψω να σηκωσω βαρη κλπ. Απο μεσα αυτο δουλευει χωρις να το αισθανεσαι. Εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις παγκο ανακλησης. Ρωτα και στο DRX. Που μενεις?

Το εχω δεί κι εγώ στο youtube....ειναι αποτελεσματικό; η σου αφηνει κανενα κουσουρι λογο καποιας απροσεκτης κινησης;

Οσο αναφορά εσενα Michalis ευχαριστώ για την απαντηση σου...

αα και ειμαι κορίτσι....Tongue
Καταγράφηκε
« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 12, 2009, 05:36:23 μμ »
MICHALIS
Professional Diver

αα και ειμαι κορίτσι....Tongue
Ουπς , ΟΚ το διορθωσα  rolleyes
Καταγράφηκε
« Απάντηση #58 στις: Αύγουστος 12, 2009, 06:50:13 μμ »
wisdom
Μέλος

Οι περισσότεροι λένε ο,τι μια εγχείρηση σου "καταστρεφει" τη ζωή και πως δεν πρεπει να γίνετε....Θα σας πω το εξής που το εχω και απορία....
Ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν χρόνια ειχε το ιδιο προβλημα το οποιο αντιμετώπισε χειρουργικά και οπως ξέρετε παιζει και περπατά ακομη....το ιδιο και ο Χουτος....
Αν απευθυνθείς σε καλό νευροχειρούργο πιστεύω πως γίνεσε καλά για πάντα....τωρα αν πέσεις σε χασάπη που στο ενεργητικό του εχει 10 επεμβάσεις απο τις οποιες ηταν οι 8 η και οι 10 ακομη αποτυχημένες...δε φταίει η εγχείρηση αλλα εμείς που πάμε στον πρώτο που βρίσκουμε μπροστά μας....
Ευχομαι να μη χρειαστεί να κάνω κι εγώ ακομη μιας και το "μαχαίρι" ειναι η τελευταία λύση.....αλλα αν δε δω αποτέλεσμα επουδενη δε μπορώ να "μάθω να ζω με αυτο....."
Καταγράφηκε
« Απάντηση #59 στις: Αύγουστος 17, 2009, 01:51:59 μμ »
taucher
Μέλος

Ο Νικολαιδης και ο Ελευθεροπουλος χειρουργηθηκαν απο τον κορυφαιο Ελληνα χειρουργο για σπονδυλικη στηλη. Σε μια εβδομαδα επανηλθαν στις δραστηριοτητες τους. Το χειρουργιο εγινε στη Σουηδια. Τωρα πια ο γιατρος βρισκεται στην Ελλαδα. Αν καποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες μπορει να στειλει pm.
Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 ... 25 Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: